MYYMÄLÄ MIOBELLA

Osoitteessa:

Sammonkatu 26, Seinäjoki

Avoinna: keskiviikosta perjantaihin klo 14-18

lauantaisin klo 11-15

tai sopimuksen mukaan ajanvarauksellaMyymälästämme löytyvät pienen koon naisten kengät (koot 32-35) ja lyhyet ja pitkät juhlamekot (koot 28-44) mm. vanhojentanssimekot sekä yo- ja rippimekot. Myymälässämme on myös ammattitaitoinen ompelupalvelu. 

Lisätietoja tai mahdollinen ajanvaraus, jos haluat yksilöllistä palvelua: p. 0405138822 tai info(at)pienellenaiselle.fi
Varaathan ajan, jos haluat tutustua pienen naisen jakkupukumallistoon. Mittatilauksella valmistettavat pienen naisen jakkupuvut eivät ole jatkuvasti myymälässä, siksi niiden sovittamiseen on varattava aika etukäteen.

Yritysinfo

Design Marjoxs on erikoistunut pienen naisen vaatteiden valmistukseen ja maahantuontiin. Toimipaikka/ varasto on Alavuden Sydänmaalla ja tuotteiden myymälä Seinäjoella, Sammonkatu 26.

 Yrityksen perustaja Marjo Maijala-Talso on itsekin pieni, joten hän tuntee hyvin pienen naisen vaatetus- ja kenkäongelmat. Marjo perusti yrityksensä vuonna 1997 valmistuttuaan vaatteiden suunnitteluteknikoksi. Mallipukineiden valmistajaksi hän oli valmistunut jo sitä ennen. Suunnitelma omasta yrityksestä ja oma pienen naisen vaatteiden mittataulukko ja vaatemallisto syntyivät jo opiskeluaikana koulutuksen päättötyönä.

Pienen koon juhlapukujen lisäksi myynnissä on myös pieniä naisten kenkiä, joita saa aina koosta 32 alkaen. Varastolta löytyy hyvä valikoima juhlakenkiä, mutta myös nilkkureita, saapikkaita, ym. kenkiä aina vuodenaikojen mukaan.

Nettimyymälämme tarjoaa mahdollisuuden tilata pienen koon kenkiä ympäri Suomea. Näitä tuotteita voi tulla sovittamaan myymälään Seinäjoelle. Tervetuloa!