LÄHETYKSEN HINNAT JA AIKA:

- Nouto Postin pakettiautomaatista, hinta 7,90€ ja toimitusaika 2-4 arkipäivää

- Nouto Postista, hinta 7,90€ ja toimitusaika 2-4 arkipäivää

- Nouto Postista Postiennakkona (sis. postiennakkolisän), maksetaan noudettaessa, hinta 11,90€ ja toimitusaika 1-3 arkipäivää

- Toimitetaan kirjeenä postilaatikkoosi (vain kenkäasusteet), hinta 3€ ja toimitusaika 1-3 arkipäivää

- Nouto Myymälästä Sammonkatu 26, Seinäjoki, maksuton, noutoaika 1-7 vrk 

Jos lähetystä ei ole noudettu postista ja se palautuu takaisin meille, laskutamme asiakkaalta lähetys- ja palautuskulut yhteensä 17,80€.

Yli 5 kg:n postitilauksissa (Esim. noin 5 kenkäparia samassa paketissa) lähetys- tai mahdolliset palautuskulut ovat 12,90 euroa.


TILAUSTEN MAKSUTAVAT:

- Mash- lasku tai osamaksu. Laskutuslisä 0€ ja maksuaika 14 vrk.

- Pankkien maksupainikkeet (Nordea, Osuuspankki, S-Pankki, Handelsbanken, Danske Bank, Säästöpankki, POP-Pankki, Aktia ja Ålandsbanken)

- Postiennakko, maksetaan postissa käteisellä tai kortilla

- Nouto myymälästä Seinäjoelta, maksetaan käteisellä tai pankki- /luottokortilla noudettaessa


PALAUTUS TAI VAIHTO

Vaihdon tai palautuksen postikulut maksaa tuotteen tilaaja postin hinnaston mukaan.


VAIHTO

Jos koko on väärä tai tuote ei istu toivotulla tavalla, voit vaihtaa sen toiseen kokoon tai eri malliin. Asiakas MAKSAA lähetyskulut postiin.  Lähetämme uuden vaihtotuotteen ILMAN lähetyskuluja. Lisätietoja vaihdosta on lähetyksen mukana tulevassa toimituskuitissa.


PALAUTUS

Jos et halua vaihtaa toiseen tuotteeseen, voit palauttaa tuotteen/ tuotteet 14 vrk:n sisällä sen vastaanottamisesta. ASIAKAS MAKSAA postiin palauttamisesta aiheutuvat kulut. Kun lähetys on palautunut meille, hyvitämme tilillesi palautuneen tuotteen hinnan ja tilatessa maksamasi lähetyskulun (6,90€), mutta ei postiennakkolisää tai laskutuslisää. Jos olet tilannut useamman tuotteen ja palautat niistä osan, hyvitämme palautuneiden tuotteiden hinnan ilman lähetyskuluja. Lisätietoja palautuksesta on lähetyksen mukana tulevassa toimituskuitissa.

Vaihtoehtoisesti voit palauttaa tuotteet maksutta 14 vrk:n aikana myymäläämme Seinäjoelle os. Sammonkatu 26. Huomaathan aukioloajat: Keskiviikko - perjantai klo 12-17 ja lauantai klo 11-15. 


Poisto- ja aletuotteiden palautus tai vaihto 

Periaatteessa ale- tai poistotuotteilla ei ole vaihto- tai palautusoikeutta, mutta mikäli kuitenkin haluat tuotteen palauttaa, asiakkaan maksettavaksi jää KAIKKI lähettämisestä aiheutuvat kulut. Poisto- ja aletuotteen palautuksessa asiakkaan maksettavaksi jää lähetyskulut molempiin suuntiin eli toimituskulut asiakkaalle ja lähetyksen palautuskulut takaisin meille yhteensä 17€. Palautus tai vaihto on AINA maksullinen, myös silloin vaikka palauttaisit normaalihintaisen tuotteen kanssa samassa lähetyksessä. Tuotesivuilla on tarkemmin ilmoitettu, mikä tuote on poistotuote eikä sisällä maksutonta palautusta tai vaihtoa. 

 

LISÄTIETOJA TUOTTEEN PALAUTTAMISESTA TAI VAIHDOSTA

Palautus tai vaihto on tehtävä 14 PÄIVÄN KULUESSA tuotteen vastaanottamisesta. Palautetun/vaihdettavan tuotteen tulee aina olla käyttämätön. Palauta tuote samassa laatikossa/pussissa, missä olet sen vastaanottanut ja teippaa lähetys huolellisesti kiinni palautusta varten. Liitä lähetykseen mukaan palautustiedot, miksi palautat tuotteen tai miksi haluat vaihtaa sen johonkin toiseen. Koon vaihdon yhteydessä kysymme jalkasi pituuden tai vaatetta ostettaessa ympärysmittoja, ellet ole niitä aiemmin antanut. Toivomme, että palautat tai ilmoitat palautuksesta/vaihdosta mahdollisimman nopeasti, koska joku muu saattaa odottaa samaa tuotetta tai kokoa.  Muista pyytää postilta kuitti palautuksestasi. Tällöin lähetys on postin vastuulla mahdollisen katoamisen sattuessa. Emme lunasta postiennakolla lähetettyjä palautuksia.


ALAIKÄISEN TILAUS JA RIITATILANTEET

Alle 18-vuotiaan tilaajan on saatava huoltajan hyväksyntä tilaukselle. Mahdollisissa riitatilanteista ostajan ja myyjän kanssa asia voidaan saattaa kuluttajariitalautakuntaan, jossa kuluttajaoikeuteen erikoistuneet asiantuntijat ratkaisevat asian.


YHTEYDENOTTO

Tilauksiin liittyvissä asioissa voit ottaa yhteyttä:
- Sähköpostilla: info(at)pienellenaiselle.fi
- Puhelimella: 0405138822/ Marjo

Koska en valitettavasti myymälässä aina pysty vastaamaan puhelimeen, tekstiviestit tai sähköposti ovat suositeltavin ja nopein tapa ottaa yhteyttä!